Bøneinspirasjonshelg for kvinner

Den første bøneinspirasjonshelga var så givande at me er i
gang med planlegging av komande helg, laurdag 28. til søndag 29. januar. Denne gongen er me invitert til Haugen Dalseth, i Herand. Temaet er: TENK DET; BARE BE! Med eit ønskje om å koma saman i bøn og lovsong og inspirera kvarandre, anten me er mange eller få der me bur, inviterer me til denne helga. Me reknar med at det kjem kvinner frå ulike deler av Hardanger og området rundt. Inviter med deg vener og bønepartnerar og kom! Det er lagt opp til overnatting hos Reidun Dalseth og Hardanger Rom og Harmonium. Du kan lesa meir om programmet og påmelding her. PÅMELDINGSFRIST: 15.januar til est@bushsoft.com eller 47308981 Eli S. Tveitane. Velkomen til bøn og fellesskap! Arr. NIM v/Herdis Austevoll, Ragnhild Skeie og Eli Tveitane