Middag og konsert i Norheimsund bedehus

Velkommen til fellesskapsmiddag og lovsongskonsert med familien Høivik frå Rissa, Trøndelag. Ta med deg familie og vener og nyt ferdig søndagsmiddag i fellesskapet med påfølgane lovsongskonsert for heile familien kl. 15.30! Sven Olav Høivik, har med seg kona Ingunn og døtrene Ingjerd og Audhild til Norheimsund bedehus. Begge jentene går for tida på Kongshaug musikkgymnas. Saman vil dei ta oss med på ei musikalsk reise, både vokalt og instrumentalt i ulike sjangrar.
MERK: Søndag 20.august i Norheimsund bedehus middag kl 14.00 og lovsongskonsert for heile familien kl 15.30. Hugs påmelding til Eli S. Tveitane, est@bushsoft.com 47308981 med namnet ditt og talet på born og vaksne (evt. matallergi). Middag kr. 50 pr. pers., familie maks kr 150. Konsert gratis. Kollekt. Påmeldingsfrist: laurdag 19. august 12.00. Arr.: Norheimsund Indremisjon