Påskeinfo frå NIM og ØIM

Alle møte og arrangement i Norheimsund bedehus og Øystese bedehus er avlyste på ubestemt tid pga. Covid-19. I går kom dei nye tiltaka om at arrangement som ikkje kan ivareta kravet om to meters avstand og grupper på maks fem personar, vil vere forbudt til og med 15. juni. Dette betyr at det blir liten aktivitet i bedehusa våre no i vår.

Fleire kyrkjer og bedehus tilbyr digitale sendingar dei neste dagane. Øystese Indremisjon sender «Påsketreff» frå Øystese bedehus skjærtorsdag, langfredag og 1. påskedag, alle dagar kl. 11.00 på facebook og YouTube.

IMS har samla nokre ressursar du kan ha nytte av. Sjå her.

Ellers kan me anbefale påskealbumet til vårt eige ungdomskor. Det finn du på YouTube, Tidal eller Spotify.

Norheimsund Indremisjon og Øystese Indremisjon ynskjer alle ei velsigna påskehøgtid!