Seminar i Norheimsund

«Stå sterke i stormen» er tema på seminar over tre tysdagskveldar i Norheimsund bedehus i mars. Stig Magne Heitmann, fagleg leiar i Åpne Dører, er seminarhaldar.
Han skriv: «Helt fra urkirkens tid har kristne opplevd forfølgelse. I dag er forfølgelsen mer global enn noen gang tidligere. Kristne må lære hvordan de skal kunne være sterke i stormen. De som får undervisning om dette før stormen kommer, står alltid sterkest. Forførelsens fare har også alltid fulgt kirken som en skygge. Den er minst like farlig og utfordrende som forfølgelsen». Det vert ikkje teke seminaravgift, men høve til kollekt på møta. Målet er å få inn kr. 150,- pr. deltakar/samling. Seminaret vil ha undervisning i to bolkar med pause og lett bevertning. Norheimsund Indremisjon står som arrangør, men kollekten går til Åpne Dører sitt arbeid. Boka «Stå Sterke i Stormen» kan kjøpast på møta (kr. 250,-). Møtedatoar: 7. mars, 14. mars og 21. mars kl. 19:00 (NB! Merk tida). Velkomen!

Her er PowerPoint-filene frå desse møta:
1
2
3
4
5
6
7