Origo, 20 års jubileum!

Gjør dere klar for Origos bursdagshelg! Fredag kl. 19.30 i Norheimsund bedehus blir det barnebursdag for alle i 8.klasse til 3. vgs med hotdog, brus og muffins. I tillegg blir det kjekke bursdagsleker. Det blir trekning av to limited edition jubileums t-skjorter blant alle som kommer.

Lørdag kl. 19.00 inviterer vi alle til den o’store jubileumsfesten i Øystese bedehus. Her håper vi folk i alle aldre ønsker å komme å feire med oss. Ung, ungdom, voksen og eldre, alle er velkommen! NØUK kommer, og vi har flere spennende gjester med oss i sofapraten! Etterpå blir det gratis jubileumskake og Origo kafé med salg av blant annet is. Det blir også denne kvelden trekning av limited edition jubileums t-skjorter blant de som kommer!

Håper DU ønsker å bli med og feire jubileum sammen med oss 🙂