LINK MARS 2022

Årets LINK nærmer seg! Vi i styre ser frem mot helgen med stor forventning om at dette skal bli en helg med Jesus i sentrum for bygdens ungdom. Kanskje lurer du på hva LINK egentlig er, da håper jeg du får svar her.

LINK er et gratis ungdomsarrangement for ungdom av ungdom. Det er ingen påmelding, man kan møte opp på akkurat det man ønsker, men vi tror at det er ekstra kjekt å være med på alt opplegget helgen har å by på. Det blir kafè på kvelden hvor man kan kjøpe brus, pizza, sjokolade og is.

Visjonen til LINK er «Vi vil skape et møtepunkt mellom ungdommer i bygden og elever ved Framnes. Vi vil vinne nye til Jesus, la de vokse i troen og bli utrustet».

Fredag blir det kveldsmøte med Torgeir Nygård som skal være med oss som taler gjennom hele helgen. Vi skal bli ledet i lovsang av et team fra Kongshaug. Vi får også flott musikalsk innslag av Norheimsund og Øystese ungdomskor. Etter møte blir det kafè med sosialt og underholdning ved Asbjørn Mo.

Lørdag er det program fra tidlig til sent. Vi starter med bibeltime, Torgeir Nygård skal undervise i Guds ord. Etterpå blir det aktiviteter. Her kan de velge mellom radiostyrte biler, crazy games og baking. . Kl. 15.30 blir det middagsbuffet hvor det blir servert lasagne med salat. Etter middag kan man velge mellom tre seminarer; «Gjør alle folkeslag til disipler» ved Torgeir Nygård, KRIK ved Øyvind Backe, Ung og kristen ved Jakob Haaberg. Mellom seminar og kveldsmøte blir det servert forfriskninger. Kl. 19.30 er det kveldsmøte med tale av Torgeir. Etter møte er det lovsangskveld med gjengen fra Kongshaug. Kafèen åpner etter kveldsmøte.

Søndag avslutter vi helgen med familiefest i regi av LINK. Her ønsker vi hele familien velkommen til et møte ledet av ungdommene, tale av Torgeir Nygård og lovsang av teamet fra Kongshaug. Norheimsund og Øystese ungdomskor kommer også denne dagen med flott sang. Etter møte blir det enkel servering. For barna blir det ulike aktiviteter, de kan blant annet få prøve ansiktsmaling og fiskedam.

Vi håper dette vil bli en flott helg! Inviter gjerne med deg noen som burde få med seg dette arrangementet.

VELKOMMEN!