Pinsesamlingar i Norheimsund bedehus – AVLYST!

No har det meste av møter og arrangement vore avlyst. Sidan smitten er betre under kontroll, kan me forsiktig opna opp og koma i gang igjen. Det er kjekt å få invitera til samling på 1. pinsedag i Norheimsund bedehus. MEN berre 50 personar kan delta på kvar samling, så styret har vedteke at me har to samlingar, kl. 10.00 og kl. 12.00. Seniorprest Arne O. Øystese har andakten. Det vert pinsequiz og kollekt. Me gler oss til å samlast igjen! 

MERK: Då smittevern-pålegg set grenser for talet på deltakarar, så vert det påmelding innan torsdag 28. mai på SMS til Tore Skeie 90077001 om kor mange og kva samling de kjem på («først til mølla»-prinsippet gjeld). Vanlege smittvern-reglar gjeld: God avstand og vask hender! Berre dei som er friske (symptomfrie) kan møta.

Arr. Norheimsund indremisjon