Klart for påskekonsert og turné

Norheimsund og Øystese Ungdomskor reiser dette året på turné i påskeferien. 7. – 12. april turnérer koret i Sunnhordland og på Haugalandet. Base blir på Stemnestaden Leirstad ved Aksdal. NØUK skal ha konsertar i Nysæter kyrkje, Aksdal kyrkje, Sandeid kyrkje og Bremnes kyrkje. I tillegg skal koret delta på gudsteneste i Skjold kyrkje palmesundag. Turnéen startar med konsert i Norheimsund kyrkje torsdag 6. april kl. 19.30. Gjennom musikk, tekstlesing/ drama, lyssetjing og bruk av bilete på storskjerm vert publikum teke med på ei vandring frå palmesøndag til påskemorgon. Repertoaret er variert og spenner frå tradisjonelle påskesalmar til nye påskesongar. Gratis inngang – kollekt til koret sitt misjonsprosjekt i Mali (Normisjon). Velkomen!

Konsertar turné 2017:
Norheimsund kyrkje torsdag 6. april kl. 19.30
Nysæter kyrkje laurdag 8. april kl. 19.00
Aksdal kyrkje sundag 9. april kl. 19.00
Sandeid kyrkje måndag 10. april kl. 19.00
Bremnes kyrkje tysdag 11. april kl. 19.00

Ungdomskoret og turnéen kan du fylgje på facebook.