Vellukka Rejoicehelg!

Helga 28. – 30. oktober arrangerte Origo ungdomskonferansen Rejoice for fjortande gong. Rejoice 2016 samla 80 deltakarar. Lars Magne Ådnanes sytte for god undervisning gjennom tale på dei fem møta. Han tala over temaet «Forandring». I tillegg hadde me tre gode seminar; Lisbeth Fredheim Oma – «Nådegåver», Eli Skåland Tveitane – «Medvandring» og Emil André Erstad – «Apologetikk» (trusforsvar). Laurdag kveld var det konsert med elevar frå Kongshaug Musikkgymnas, med Øystesegut Sigmund Vestrheim i spissen. Gjengen frå Kongshaug var med oss heile helga. Norheimsund og Øystese Ungdomskor deltok også. Mange var engasjert i arbeidet med Rejoice. Om lag 30 personar var fordelt på hovudkommité, kafédrift, clean-team, forbønsteneste, teknisk gruppe (lyd, lys, storskjerm, video og foto), musikkutval, registrering og sponsorgruppe. Tusen takk for ei god helg alle saman! Her kan du sjå videosamandrag frå fredag og laurdag. Video: Eirik Sæle.