Foredrag med Lill May Vestly

uten navnFredag 2. oktober og lørdag 3. oktober kjem Lill May Vestly til Norheimsund. Fredag skal Lill May ha foredrag under årets «Kvammmaveko» om «Familien i samfunnsklemma», kl. 20.00 i amfisalen på Norheimsund barneskule (gratis inngang). Lørdag blir det foredrag om «Adam og Eva i samfunnsklemma», kl.11.00 i Norheimsund bedehus. Her blir det også tilbod om barnepass for alle aldersgrupper under foredraget. Barnepass startar frå kl 10.45. Etterpå, ca kl 12.30 inviterar me til felles grautmåltid for alle som vil. Det blir tatt opp ein kollekt etter foredraget. Eit eventuelt overskot går til nytt kjøkken i bedehuskjellaren. Foredraga til Lill May er unike, omtalte og etterspurte, og vekkjer, underheld og inspirerar! Begge foredraga er veldig aktuelle, om du er vant til å gå på bedehuset eller ikkje. Så dette er ein kjempefin anledning til å invitere med deg nokon du kjenner! Her kan du lese litt meir om Lill May Vestly og referansar frå hennar foredrag. Her kan du lese litt meir om Lill May Vestly og hennar virke. Velkommen!