Jan Honningdal til Norheimsund

janhHelga 25. – 27. april er det klart for lovsongshelg i Norheimsund kyrkje. Lovsongsleiar Jan Honningdal blir med laurdag og sundag. «Lovsang har egentlig ingenting med musikkinstrumenter eller stil å gjøre. Lovsanger i forskjellige former har vi hatt siden Davids tid. Jeg tror derfor det er lurt å velge musikkstil etter forsamlingen man leder. Målet er hver gang å finne sanger hvor alle kan være med å gi sitt hjerte til Jesus. Og når man finner slike sanger, da synger folk virkelig. Det står i Bibelen at vi hele tiden skal «synge en ny sang.» Det er med andre ord naturlig å fornye seg, gjerne sette nye melodier på gode tekster. For sannheten om Gud er de samme, tekstene kan være gamle, men vi kan synge dem på en ny måte. Det har alltid skjedd opp gjennom historien. Lovsang er ikke noe som karismatiske menigheter har funnet opp, og den er heller ikke laget for å tilfredsstille ungdom. Lovsang kan derimot uttrykkes forskjellig fra person til person, og den er gjerne farget av situasjonen den oppstår i eller synges i.» – Jan Honningdal.

Program:
Fredag 25. april
kl. 20.00 GOSPELNIGHT m/ bl.a. Bergen Soul Children og Linda Aase (IMS).
Sal av grilla hamburger og kioskvarer etterpå.

Laurdag 26. april
kl. 12.00-15.00 SEMINAR om lovsong m/ Jan Honningdal (barnepass under seminaret, graut kl. 13.00)
kl. 20.00 EIN KVELD I GUDS NÆRLEIK / LOVSONG m/ Jan Honningdal
Sal av grilla hamburger og kioskvarer etterpå.

Sundag 27. april
kl. 12.00 STORSAMLING m/ Jan Honningdal (eige opplegg for borna)

Her er det noko for alle aldrar – ungdom, barn og vaksne!
Det vert også kafe.

Velkomen!

Arr.: Storsamlinga i Norheimsund og Øystese og Origo UNG