Inspirasjonshelg 15. – 17. mars

jpjJens-Petter Jørgensen er mest kjent som initiativtakar til og leiar av fornyelsesbevegelsen Oase gjennom 20 år (1977-1997). Helga 15. – 17. mars kjem han til Kvam for å delta på inspirasjonshelg i regi av Øystese Indremisjon. Jørgensen har vore lærar på Høyskolen Staffeldtsgate i 10 år og har undervist i praktisk teologi ved Ansgar Teologiske Høyskole i 15 år. Han har også vore lagssekretær, frikirkepastor i Lørenskog, og journalist i avisa Vårt Land. Jens-Petter Jørgensen har skrive 10-12 bøker om kristen vekst og modning. Han har sin base i Frikirken, men likar å kalle seg ein økumenisk kristen.
Tema for helga er «Mykje godt til gode». Fredag 15. mars kl. 19.00 er det møte i Øystese bedehus, laurdag 16. mars kl. 14.00 er det seminar i Øystese bedehus og sundag 17. mars kl. 17.00 er Jørgensen med på storsamling i Norheimsund bedehus. Velkomen til inspirasjonshelg!