Norheimsund & Øystese Ungdomskor kjem med ny cd!

Norheimsund & Øystese Ungdomskor kjem med si fjerde cdutgjeving. Det har gått åtte år sidan sist plate, «Streets of Gold», kom. Meir om tidlegare utgjevingar kan du lese her. Koret har jobba med cden sidan april. Tittelen «Bound By His Spirit» er henta frå avslutningssporet Undivided. På plata medverkar, i tillegg til kor, solistar og band, gjestemusikarane Audun Galtung (fiolin og gitar), Christian Fonneland (gitar) og Hans Kristian Bjelland (sag!). Beate Augestad har laga coveret og Bjørnar Sangolt har stått for miksing og mastering. Cden vert trykt hjå Master Music AS. Vidar Sangolt er dirigent og produsent. Plata er samansett av fjorten spor. På repertoaret står blant anna kjende salmar i nye arrangement. Opningssporet er instrumentalen Winter Games henta frå OL i Calgary 1988. Koret har også spelt inn si eiga utgåve av Fader Vår, skrive av Vidar Sangolt.

Sundag 9. desember vert det cd-slepp med konsert i Norheimsund kyrkje! Meir info om kvar cden vert seld kjem seinare.