Tilbakeblikk på LINK Feb24

Foto: John Phillip Kvindesland

2-4. februar ble LINK arrangert i Øystese bedehus.  Fredagen var rundt 90 ungdommer samlet til møte med tale av Solveig Hosøy. Kvelden ble avsluttet med kafé og underholdning av Framnes elever. Lørdagen var det variert program, hvor dagen startet med bibeltime av Solveig Hosøy. Videre sto aktiviteter, middag og seminar på planen. Med oss hadde vi Benjamin Espevik til å dele om et møte med Gud, resten var på KRIK seminar med Frede Gravdal og Jonas Øvsthus. Daniel Sæbjørnsen hadde talen da rundt 120 ungdommer møtte til kveldsmøte. Lørdagen ble avsluttet med lovsangskveld med vårt dyktige lovsangsteam ledet av Vegard Sangolt. LINK arrangeres for at vi skal «linke» med hverandre, og «linke» med Gud. Dette ble helgen hvor noen ungdommer «linket» med Gud for første gang.

Foto: John Phillip Kvindesland

Vi er allerede i gang med planleggingen til LINK NOV 24, 15.-17. november. Vær gjerne med å be for arrangementet og planleggingen.