LINK23- Et tilbakeblikk

Vel to uker er gått siden LINK ble arrangert for fjerde gang. En fortsatt svevende ballong i taket vekket minnet om barn med store øyne på familiefesten som avsluttet LINK på søndagen. Talen hadde Solveig Hosøy hvor hun blant annet fortalte om den lamme mannen som trengte vennene sine for å komme til Jesus, med oppfordring om at også vi kan bære andre til Jesus.

Med den oppfordringen har vi allerede lagt bak oss første planleggingsmøte for LINK24.

Over 60 ungdommer var med gjennom helgen, i tillegg var en del ungdom innom på ett eller flere møter eller aktiviteter. Vi hadde med oss ett fantastisk lovsangsteam med både Framneselever og lokale krefter ledet av Vegard Sangolt. De hadde også en lovsangkveld lørdagen hvor mange kom for å utelukkende delta på denne. Lørdagen hadde vi også to seminar på programmet. En god gjeng hørte på Egil Gammelsæter fortelle engasjert om temaet Misjon, og ungdommene var ivrig på å stille spørsmål om temaet. Det andre seminaret var en KRIK økt med Frede Gravdal og Lars Brekke. Her var også en god gjeng samlet. Norheimsund og Øystese Ungdomskor beriket to av møtene med flott musikalsk innslag. Solveig Hosøy var med oss hele helgen og hadde tre taler og en bibeltime. Temaet for helgen var FRIMODIG, og mange av ungdommene dro hjem fra LINK inspirerte til å leve ett litt mer frimodig liv på grunn av det Jesus har gjort for oss.