Origo- 20 års jubileum

Fredag 29.09 og lørdag 30.09 feiret vi 20 års jubileum for Origo. Fredagen var rundt 30 ungdommer samlet til barnebursdag for Origo. Vidar Sangolt delte om hjertet bak opprettelsen av Origo og visjonen som ble laget for arbeidet. Vi fikk se videoklipp fra tidligere år, det var stas!

Lørdag var det jubileumsfest for alle aldere. Her kom unge og eldre for å høre tilbakeblikk, men også få ett innblikk i dagens Origo. Vi fikk høre historien fra Vidar Sangolt som var med å starte Origo. Vi fikk også høre tanker og minner fra Oddvar Ulltang, Ingeborg Oma og Siren Brekke. Julie Haaberg delte ønsker for arbeidet videre. Norheimsund og Øystese ungdomskor var med, og hadde flott musikalsk innslag. Det var flott å se alle ungdommene i aksjon. Kvelden ble avsluttet med jubileumskake, quiz og sosialt i kjellaren. Takk til alle som var med å markere jubileumet med oss.

«Herre, Gud, du er jo mitt håp, fra ungdommen av har jeg satt min lit til deg.» Salme 71,5.